【在校生の皆さん】開講オリエンテーションについて / Opening orientation

在校生の皆さん
保護者の皆さま

開講オリエンテーションについて、お知らせです。
すでにお知らせしています通り、5月11日(月)から、前期授業をオンラインで開始します。

その準備として、5月7日(木)に開講オリエンテーションを行います。
2019年度の表彰者発表(2・3年)、2020年度からの学務要項の変更点、時間割、受講科目などの説明をしますので、生徒の皆さんは、必ず参加してください。
なお、このオリエンテーションは、4/30(木)に郵送でお送りする資料を使って行います。
参加する際には、届いた資料を手元に準備しておいてください。

各学年の時間とURLは、さくら連絡網・Google classroom(HR)でお送りしていますのでご確認ください。

ゴールデンウィーク明けに、皆さんにお会いできるのを楽しみにしています。

To all students,
To all parents/ guardians,

We would like to inform you about the opening orientation.

As we have already announced, the first semester will start online from Monday, May 11.
To prepare for the new semester, the opening orientation will be held on Thursday, May 7.
Students will be required to attend as we will announce very important information -the award winners for 2019, the changes in academic requirements from 2020, timetables, and courses.

This orientation will be conducted by using the materials that will be mailed to you on coming Thursday. Please make sure you have the materials that you received ready when you participate.

Please refer to the Sakura Network and Google classroom (your Homeroom) for the time and URL for each grade.

We look forward to seeing you all soon!