【重要】8月オープンスクールの日程変更のお知らせ/ Change in Date: August Open School

入学広報部より、オープンスクール一部日程変更のお知らせです。

募集要項やフライヤー等の媒体にてお知らせしております8月のオープンスクールですが、施設設備の都合により、一部日程の変更を決定いたしました。
すでに予定を立てられていた皆さまには、大変ご迷惑をおかけいたしますが、どうぞよろしくお願いいたします。

【変更前】2020年8月23日(日)10:00~
→【変更後】2020年8月30日(日)10:00~

なお、今後、実施時間や運営方法などにも変更が生じる可能性がございますので、ご了承ください。
お申込みをいただいた皆さまには、決定次第、ご連絡をさせていただきます。

From the Admissions and Public Relations Department, we would like to inform you of the partial change in the dates of our Open School.

Our August Open School schedule, which has been announced on the application guide book and flyer, has been partially rescheduled due to the availability of our facilities.
We apologize for the inconvenience this may cause, and thank you for your patience.

Sunday, August 23, 2020 from 10:00
-> Sunday, August 30, 2020, 10:00 a.m.

Please note that there may be changes to the running time and method of the event in the future.
We will contact you as soon as we have made a decision.