学校説明会・体験授業・個別相談会・オープンスクールお申込み
APPLICATION:INFORMATION SESSION, INDIVISUAL CONSULTATIONS, OPEN SCHOOL

1. 入力画面
    INPUT SCREEN
  2. 入力内容の確認
    CHECK
  3. 送信完了
    TRANSMISSION

以下の項目を入力ください。 のついている項目は必ず入力ください。
Please fill out the items below. = Required

ご希望日をご選択ください。(個別相談会については、ご希望の時間もご選択ください。)

学校説明会・体験授業

• 体験授業は中学校3年生を対象としています。
  • 学校説明会と体験授業は同じ時間帯で行います。
  • 生徒の方は体験授業に、保護者の方は学校説明会に参加していただくのが一般的なパターンです。

個別相談会

1組ずつ個別に入学相談を行います。(1組30分程度)
お申込をされた方には、本校から来校いただく時間帯を追ってご連絡致します。

オープンスクール

外国人教員による体験授業、日本人教員による国際理解ワークショップ

• 在校生がアシスタントとして参加しますので、英語に自信のない方も安心です!
  • 昼食付き
  • 保護者向け学校説明会も同時開催

Please choose your preferred date. (For individual consultation, please choose time too. )

• Our trial lessons are for 9th graders.
  • Information session and trial lesson are held at the same time.
  • Commonly, students join the trial lesson while their guardians attend the information session.

INDIVISUAL CONSULTATIONS

Consultation lasts about 30 minutes for each family.
After application, applicants will receive a confirmation phone call from IHS.

OPEN SCHOOL

Trial lessons by foreign teachers & International Education Workshop by Japanese teachers

• With the assistant of our current students, we welcome everyone with any levels of English.
  • Lunch is provided
  • Information session for guardians is held at the same time
※ 希望日
DATE
INFORMATION SESSION

個別相談会
INDIVISUAL CONSULTATIONS

オープンスクール
OPEN SCHOOL

※ お名前
NAME

例)田中 太郎 e.g)Taro Tanaka

フリガナ 全角

例)タナカ タロウ

※ 学年
GRADE(4th~12th, Others)
※ 郵便番号
POST CODE
- 半角数字

例)123-4567

都道府県
PREFECTURE
※ 市区町村
CITY
※ 番地
ADDRESS
(マンション・アパート名)

例)1-5-6 YMCAコーポ102号

※ お電話番号
PHONE NUMBER
- - 半角数字

例)0123-45-6789

※ メールアドレス
E-MAIL ADDRESS

メールアドレスは携帯電話などでも結構です

半角英数字

例)osakaymca-ihs@osakaymca.org

※ ご希望の入学方法
TYPE OF ENROLLMENT

本校についてご不明な点・ご質問等がございましたらご記入ください。
お電話もしくはメールにてご返答致します。

ご質問・お問い合わせ
QUESTION / INQUIRY

個人情報の取り扱いについて / PRIVACY POLICY※

個人情報の取り扱いについて、ご同意いただける場合のみお問い合わせください。
If you agree with our privacy policy, please check “I Agree”.

恐れ入りますが、3日以内(土、日、祝日を除く)にお返事がない場合は、
osakaymca-ihs@osakaymca.org宛にご一報ください。

入力内容を確認する
CHECK THE CONTENTS